REIS DOOR NEDERLAND

Het is een rijdend podium, deze bus, speciaal voor vandaag geschilderd door de wereldberoemde kunstenaar Peter Riezebos. Aan boord is het feest en onderweg stoppen we bij het veelzeggende Olympisch Stadion, het beroemde Papagenohuis van Jaap van Zweden en toeren wij door naar het UMC om het daar ook feestelijk letterlijk van de daken te zingen!

Zowel onderweg als op de locaties zelf laten we bijzondere sprekers inhoud geven aan de dag, bieden we een kijkje op de waarde van waardering en zetten we iedereen vrolijk in het zonnetje.

Food & beverages zijn op locatie te koop.

Bestel je kaarten

TIJDSCHEMA

ONLINE GASTLES | 09.00 – 10.30

  • Voor 50.000 basisschool leerlingen

FEESTELIJK VERTREK | 10.30

  • Festival terrein Harderwijk

OLYMPISCH STADION | 12.00 – 13.00

  • Amsterdam

PAPAGENO HUIS | 14.00 – 15.00

  • Laren

UMC | 16.00 – 18.00

  • Utrecht

SLOTCONCERT | 17.00 – 22.30

  • Harderwijk

Tijdschema Slotconcert

Roel Van Velzen

Singer-songwriter

(Roel) VanVelzen is in 2006 voor het eerst te horen met zijn debuutsingle ‘Baby Get Higher’. De pianist / zanger maakt een bliksemstart met optredens in DWDD en als in maart 2007 zijn debuutalbum uitkomt, prijkt het bovenaan de charts. Nu – 5 albums, 21 singles, diverse awards (waaronder een Gouden Harp), 6 club- en theatertours en honderden optredens verder – is hij niet meer weg te denken van radio, televisie, en festivalpodia.

MEAU

SINGER-SONGWRITER

Nederlandstalige indie pop; een vleugje synths, warme sounds, dromerige koortjes & eerlijke teksten. MEAU, het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (21), maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen. Een paar grote inspiratiebronnen van Meau zijn Eefje de Visser, Jeremy Zucker en Holly Humberstone.

Anna Rune

SINGER-SONGWRITER

Anna Rune is het alias van vlaming Anna De Volder. In 2015 wint ze overtuigend én als eerste vrouw het vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland met haar song ‘That’s Life’. Met datzelfde nummer wordt ze door radiozender 3FM uitgeroepen tot ‘3FM Serious Talent’. In 2018 releaset ze haar debuut ‘Residue & Lovers’ Dust’. Met dit album betreedt ze de bühne van Sziget, Pinkpop, Songbird, Paradiso, Mezz en TivoliVredenburg.

Michael Prins

Singer-songwriter

Michael Prins  is een Nederlandse singer-songwriter. Hij brak eind juli 2013 door toen hij het tweede seizoen van het televisieprogramma De beste singer-songwriter van Nederland won. Hij versloeg in de finale een van de publiekslievelingen Maaike Ouboter.

Prins groeide op in Streefkerk en woont in Schiedam. Hij stond voor het eerst op het podium in de Ierse pub Paddy Murphy’s in Rotterdam, ook speelde hij vier jaar lang elke donderdagavond in het Rotterdamse café Hemingway.

Speelman & Speelman

Cabaretduo

Speelman en Speelman is een cabaretduo, gevormd door Joost en Daan Speelman. Deze broers zijn opgegroeid in Ermelo en hebben hun thuisbasis in Haarlem. Ze werden tweede op het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2005.

Ze zijn nu in de theaters te zien met hun voorstelling ‘Het moet eruit’. Ze speelden eerder op het Terschellingse Oerol Festival en het Amsterdamse Vondelpark in het Openluchttheater.

Begin 2008 is hun debuutalbum “Oog van de Orkaan” uitgekomen in samenwerking met JB Meijers. Het album bestaat uit nummers van hun voorstelling ‘Niet over één spoor’ en een aantal toegevoegde nummers.

ONZE PARTNERS